Az "email" a titkos fegyverünk a hatékony álláskeresésben

Az email az álláskeresés rejtett szövetségese. Gyors és hatékony kommunikációt tesz lehetővé potenciális munkaadókkal és hálózati lehetőségekkel, ami kulcsfontosságú az álláskeresés sikeréhez. Az önéletrajzok, motivációs levelek elküldése, valamint az állásajánlatok követése egyszerűsödik az email segítségével. Az email gyors válaszokat tesz lehetővé, így segítve felgyorsítani az álláskeresési folyamatot.

FOLYAMATUNK A HATÉKONY ÁLLÁSKERESÉSÉRT

1.Regisztráció

Az első lépés az, hogy regisztrál a weboldalunkon. Itt lehetősége van kitölteni adatait, beleértve a nevét, elérhetőségi információit, az álláskeresési preferenciáit (például milyen állást keres és hol), valamint bármilyen speciális igényeit vagy elvárásait.

2.Szerződéskötés

A regisztrációt követően, felvesszük Önnel a kapcsolatot és részletesen átbeszéljük az Ön igényeit és elvárásait és ha minden kérdés tisztázva van, akkor a konzultációt követően elküldjük Önnek a megbízási szerződést elektronikusan.

3.Munkaajánlatok Keresése

A szerződéskötést követően azonnal elkezdjük keresni az Ön számára megfelelő állásokat. Az Ön preferenciái alapján válogatjuk ki a legjobb lehetőségeket, és kezeljük az önéletrajz és motivációs levél elküldését a munkáltatóknak.

4.Állásfelajánlás Elfogadása

Miután sikerrel megszereztük az új munkát az ön számára, közösen elfogadjuk az állásajánlatot és megkötjük az összes szükséges dokumentumot.

5.Szolgáltatás Díjazása

Az első munkanapjától kezdve állítjuk ki a számlát, amit 45 napon belül fizethet be. Ezt az összeget akár az új munkahelyén már az első napon is könnyedén megkeresheti!

6.Követés és Támogatás

Az állás elfogadása után is folyamatosan követjük az Ön fejlődését és teljesítményét az új pozíciójában. Bármilyen további támogatásra szüksége van, mi itt vagyunk Önnek.

karrier plusz

A SZOLGÁLTATÁS DÍJA

A szolgáltatásunk ára mindössze bruttó 200 euró, melyet egyszeri fizetésként számolunk el. Nincsenek további rejtett költségek vagy levonások. Az első munkanapodtól kezdődően állítjuk ki a számlát, és adunk 45 napot a rendezésre. Ez a rugalmas tervezés teszi lehetővé, hogy könnyedén kifizethesd a szolgáltatásunk költségeit, amit akár az új munkahelyeden már az első napon is megkereshetsz.

Alap Szolgáltatás

Bruttó
200
  • Önéletrajz és motivációs levél írás és elküldése munkáltatóknak.
  • Utólag fizetés
  • Friss állásajánlatok keresése
  • akár 1-2 napon belül állás

Páros Jelentkezés

Bruttó
350 (mindkét személyre)
  • Az alap szolgáltatás teljes tartalma
  • 50 EUR kedvezmény a páros jelentkezésre
kedvezményes

Prémium Szolgáltatás

Egyedi Árajánlat
  • Személyre szabott álláskeresés a specifikus igények alapján
  • Az alap szolgáltatás teljes tartalma
  • Egyedi árajánlat az Ön számára